Lessen en cursussen

 

 

 

Deze oefening is goed voor maatgevoel, ritme en samenspel

 

 

 

Sinds 2004 werk ik als docent gitaar en docent popband voor ScholenindeKunst.nl te Amersfoort, en voor het UCK.nl te Utrecht.

Lessen zijn er voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen. Lessen volg je met twee of drie leerlingen samen, of individueel.

In de gitaarlessen gebruik ik naast bestaande methodes en muziek ook veel materiaal dat ik door de jaren heen zelf als didactisch materiaal heb geschreven, gearrangeerd en verzameld.

In de lessen  wordt er vooral ook  veel samengespeeld. Je kunt ook zelf muziek kiezen die je graag  wilt leren spelen en in de les aan bod wil laten komen.

De lessen voor beginners zijn er op gericht een brede basis voor een goede speeltechniek te ontwikkelen. Alle facetten van de speeltechniek, en van het lezen van noten, tabs en akkoordsymbolen komen aan bod. Wanneer leerlingen wat gevorderd zijn is er ook aandacht voor theorie en akkoordenleer.

Les in een Popband

Bij Scholen in de Kunst geeft ik cursussen waar je leert spelen in een popband.

Bij de samenstelling van de bands voor deze cursussen houd ik rekening met je leeftijd, je muzikale vaardigheden en muzikale voorkeuren.

Wil je in een band spelen en een popbandcursus volgen?
Meer informatie vind je hier: